American Steakhouse

“Ik heb meerdere rooster apps vergeleken. Uiteindelijk bleek Tamigo het fijnst om mee te werken, zowel voor mij als planner, maar zeker ook in het gebruik van de app door mijn werknemers.”

Op het eerste gezicht verwacht je niet dat die gezellige oude werfkelders van Broadway aan de Utrechtse gracht de nieuwste online personeelsplanning tool bevatten. Maar achter de schermen van het bruisende en bekende steakhouse ontvouwt zich een nieuwe wereld waar online roosterplanning, individuele tijdsoverzichten, beschikbaarheid en wisselingen via de Tamigo App voor alle smartphones wordt geregeld.

 Eigenaar Onno Zwart van American Steakhouse Broadway is opgelucht dat het intensieve proces van handmatig inplannen is vervangen door Tamigo’s online – en dus altijd up to date – rooster.

 Dankzij Tamigo maakt Onno sneller beslissingen over wijzigingen, ruilen, beschikbaarheid en verlof. Deze worden automatisch in Tamigo aangepast, het rooster bijgewerkt en de medewerkers zijn gelijk op de hoogte.

 “Vóór Tamigo kwamen er diverse lijstjes aan te pas om de beschikbaarheid, verlofaanvragen en voorkeuren voor dagen bij te houden. Er was een enorme hoeveelheid tijd en geduld nodig om een kloppend rooster te maken dat aan ieders wensen voldeed, inclusief die van mij!”

 Beste service

 Dankzij Tamigo kan hij zijn tijd nu beter besteden in het restaurant om de gasten de beste service te verlenen en zijn medewerkers aan te sturen.


We werken met veel part-timers, vaak met een superdruk sociaal leven, veel vrije dagen verzoeken en veel voorkeuren voor dagen en diensten. Dit moet allemaal samensmelten in 1 rooster. Tamigo is daar echt supergeschikt voor.

Zoals alles bij American Broadway Steakhouse was het selecteren van Tamigo gebaseerd een grondige aanpak en analyse van de markt voor de planning apps, zegt Onno.

 “Ik heb meerdere rooster apps vergeleken. Uiteindelijk bleek Tamigo het fijnst om mee te werken, zowel voor mij als planner, maar zeker ook in het gebruik van de app door mijn werknemers.”

 “Iedereen is superblij met Tamigo!”