Aan alle Retailmanagers: 3 simpele manieren om een stressvrije vakantie te vieren

dinsdag, september 6, 2016

Voor veel filiaalmanagers snijdt tijdens de zomervakantie het mes aan twee kanten. Kun je enerzijds een verantwoordelijke planner zijn en anderzijds het gevoel dat de zaken thuis ontregeld zijn loslaten? Het antwoord is natuurlijk een volmondig ‘Nee’, je zult ongetwijfeld blootgesteld worden aan een aanzienlijke portie stress. Het is praktisch onmogelijk om tegelijkertijd op twee verschillende plekken te zijn ... of misschien toch niet?

Bij Tamigo hebben wij een aantal functies ontwikkeld, die ervoor zorgen dat jij als administrator en/of planner met een gerust gevoel vrij kunt nemen, zonder in te moeten leveren op controle en overzicht.

1. Machtig een collega

Met Tamigo ben je in staat om een vertrouwde collega ‘speciale rechten’ te geven terwijl jij op vakantie bent. Klik op de naam van de medewerker in het menu ‘Medewerkers’ en ga naar het tabblad ‘Speciale rechten’. Hier kun je jouw medewerker machtigen om;

  •  Het werkrooster aan te passen
  • Geruilde diensten te accepteren
  • Aanvragen om op beschikbare uren te werken goed te keuren
  • Gewerkte uren in het tijdsoverzicht aan te passen

Controleren gaat snel en eenvoudig via de Tamigo App, geschikt voor alle smartphones.

 2. Automatische goedkeuring

Je kunt er ook voor kiezen om beschikbare diensten en geruilde diensten automatisch goed te keuren, zolang je op vakantie bent.  Achteraf zal het tijdsoverzicht automatisch aangepast worden en zal het online verschijnen.

 3. Wie is er aan het werk?

Indien je gebruik maakt van de Tamigo Touch, kun je zien welke medewerkers er op dat moment aan het werk zijn. Geen slapeloze nachten meer, omdat je denkt dat er niemand op komt dagen.

 

Enjoy your summer!