Ga voor een fantastische start met Tamigo!

Tamigo biedt een aantal workshops die u en uw belangrijkste gebruikers snel en effectief klaarstomen om Tamigo optimaal te gebruiken in uw organisatie. De workshops zijn gebaseerd op alledaagse situaties - zoals administrators en planners dagelijks tegenkomen - met de nadruk op praktisch gebruik van de Tamigo kernfuncties. Tijdens de workshop zult u vertrouwd raken met het hele proces - van de planning tot de export van de werkelijke uren naar payrollsysteem. U leert ook hoe u Tamigo kunt gebruiken als een management tool voor tijdsregistratie, personeelsbeleid en financiën. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u deze taken op een efficiënte manier kunt afhandelen.

Maak medewerkers aan, zet de roosters op en communiceer direct met uw medewerkers via Tamigo.
Registreer werkelijke uren en exporteer deze naar uw payrollsysteem.
Genereer rapportages uit Tamigo over uw loonpercentages, budgettering, productiviteit, in- en uitkloktijden van medewerkers, afwezigheidsoverzichten en verzuim.

Na de workshop bent u volledig in staat om online planningen te maken en al uw medewerkers hebben toegang tot Tamigo. Zij zullen in staat zijn om roosters te zien voor de komende weken, aangeven beschikbare diensten te willen overnemen, wissels met elkaar voor te stellen en vrije dagen aan te vragen. U zult roosters kunnen opstellen, werkelijke uren te registreren van uw medewerkers en het beheren van afwezigheid. Afhankelijk van uw wensen behandelen we de export uit Tamigo direct naar uw payrollsysteem. Tijdens de workshop heeft u uiteraard alle mogelijkheid om vragen te stellen, te sparren over uw dagelijkse situatie of verduidelijking van specifieke functionaliteiten.

Boek vandaag nog een workshop

U kunt bellen met Wouter Lemckert op: 06 24 28 75 43 of mail via wouter.lemckert@tamigo.nl